Τώρα η μετακόμιση στην περιοχή της Πετρούπολης αποκτάει άλλη διάσταση κι ευκολία χάρη στην εταιρεία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες μεταφορά΄ς και μετακόμισης, επαγγελματισμό και τεχνογνωσία τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε την εταιρεία μας και να λάβετε την καλύτερη προσφορά της αγοράς.

Η εταιρεία μας παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για να καλύψει επιτυχώς μια μετακόμιση ή μεταφορά στην περιοχή της Πετρούπολης. Αναλαμβάνουμε με πλήρη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την απεγκατάσταση των συσκευών και ειδικών αντικειμένων, το αμπαλάζ και την κατάλληλη συσκευασία, την ασφαλή μεταφορά, και την επανατοποθέτηση. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας το έμπειρο προσωπικό μας και τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε μπορεί να σας την καλύψει.

Τα μηχανήματα και τα μέσα που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας και που μπορείτε να μισθώσετε σε πολύ καλές τιμές είναι γερανοφόρα, ανυψωτικά μηχανήματα. φορτηγά όλων των τύπων. Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει την ασφαλή αποθήκευση των υπαρχόντων σας ειδικούς χώρους με κατάλληλη φύλαξη από εταιρεία security και πυρασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε και με τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον το προσωπικό μας είναι ειδικό στη μεταφορά και μετακόμιση ευαίσθητων πραγμάτων όπως κάποιο μουσικό όργανο, πχ. πιάνο. Η μεταφορά ειδικών αντικειμένων γίνεται με απόλυτη ασφάλεια αφού πρώτα έχει συσκευαστεί με ειδικό αμπαλάζ. Το ίδιο ισχύει και για άλλα αντικείμενα που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης και τα οποία μπορείτε να τα υποδείξετε στο προσωπικό μας ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και μεταφορά.

Για κάθε μεταφορά η εταιρεία μας παρέχει ειδικό πιστοποιητικό χαρτί ασφάλειας για να σας απαλλάξει από επιπρόσθετο άγχος της μεταφοράς και για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της κάθε μετακόμισης στην περιοχή της Πετρούπολης.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να λάβετε μία προσφορά όποιας υπηρεσίας θέλετε. Εάν μάλιστα είστε κάτοχος κάρτας ανεργίας ή φοιτητικού πάσου τότε μπορείτε να επωφεληθείτε τις καλύτερες τιμές. Η εταιρεία μας σκεπτόμενη πάντα τις ανάγκες των πελατών βρίσκει τις λύσεις για να κάνει τις καλύτερες τιμές χωρίς να μειώνει την ποιότητα των υπηρεσιών της.