Για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση στην Κατερίνη στο Λιτόχωρο, στο Αιγίνιο, στην Λεπτοκαρυά, στον Κορινό, στην Καλλιθέα, στον Κολινδρό, στην Περίσταση και στον υπόλοιπο Νομό Πιερίας η μεταφορική μας εταιρεία διαθέτει τι καλύτερες παροχές για όλους. Αυτό συμβαίνει γιατί διατηρούμε το κόστος χαμηλό, έχουμε επαγγελματισμό και πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η ασφάλεια κι έτσι χτίζουμε με τους πελάτες μας υγιείς σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η κάθε μετακόμιση ή μεταφορά γίνεται τώρα εύκολα και γρήγορα στην Κατερίνη και στις κοντινές περιοχές του Ν. Πιερίας. Η εταιρεία μεταφορών μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι πάντα στη διάθεσή σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Είτε επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη διαδικασία μετακόμισης που περιλαμβάνει την όλες τις υπηρεσίες όπως είναι η ασφαλής απεγκατάσταση, η ειδική συσκευασία και η επανατοποθέτηση όλων των αντικειμένων σας, των επίπλων και των συσκευών σας σε άλλο χώρο είτε απλώς επιθυμείτε μια απλή αλλά ασφαλή μεταφορά των πραγμάτων και των επίπλων σας, η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να τα καλύψει όπως θέλετε. Οι άνθρωποι του συνεργείου μας είναι πανέτοιμοι και πρόθυμοι να κάνουν για εσάς όλα όσα χρειάζονται για να επιτευχθεί με ασφάλεια και άνεση η μεταφορά και η μετακόμισή σας.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε πολύ μικρό κόστος που συμβαδίζει με το οικονομικό πνεύμα της εποχής χωρίς όμως να γίνεται καμία μείωση στην ποιότητα της εργασίας και των παροχών μας. Επίσης η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει το ειδικό πιστοποιητικό που εγγυάται την ασφαλή μεταφορά σε κάθε υπηρεσία στην Κατερίνη, στο Λιτόχωρο και στις άλλες περιοχές του Νομού Πιερίας.

Επιπλέον, μια ακόμα υπηρεσία που διατίθεται από τη μεταφορική μας εταιρεία είναι η ασφαλής μεταφορά κάποιων ειδικών αντικειμένων που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής και απαιτούν συγκεκριμένη τεχνογνωσία όπως είναι η μεταφορά μουσικών οργάνων, για παράδειγμα του πιάνου, ή διάφορων έργων τέχνης και παλαιών επίπλων τύπου αντίκας.

Στις περιοχές και πόλεις του Νομού Πιερίας χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά μέσα μεταφορών όπως είναι τα ανυψωτικά μηχανήματα, τα φορτηγά αποθήκευσης, οι γερανοί και τα γερανοφόρα τα οποία και διατίθενται για τη διεκπεραίωση κάθε μεταφοράς ή μετακόμισης σε πολύ οικονομικές τιμές.

Μία ακόμη υπηρεσία της μεταφορικής μας εταιρείας που διατίθεται πολύ φθηνά, είναι η αποθήκευση των αντικειμένων σας σε ειδικούς χώρους. Οι χώροι αυτοί παρέχονται για αν αποθηκεύσετε όλα τα πράγματά σας με ασφάλεια με χαμηλό κόστος για όσο χρόνο επιθυμείτε. Όλοι αυτοί οι χώροι φυλάσσονται από εταιρεία security, διαθέτουν σύστημα εντοπισμού και πυρασφάλεια. Με το ειδικό σύστημα εντοπισμού μπορείτε με άνεση να εντοπίζετε τον ακριβή χώρο αποθήκευσης των αντικειμένων σας ανά πάσα στιγμή.

Όλα αυτά σας τα παρέχουμε σε πολύ καλές τιμές. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες και στις εταιρείες που θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποια μετακόμιση αλλά και σε όλους τους ιδιώτες. Πολλοί πελάτες μας είναι είτε σπουδαστές, φοιτητές, είτε στρατιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι ου θέλουν να κάνουν μια μετακόμιση ή μεταφορά στο Νομό Πιερίας και στην πόλη της Κατερίνης. Εάν είστε φοιτητής ή άνεργος εκτός από τις ήδη υπάρχουσες προσφορές και χαμηλές τιμές δικαιούστε και μοναδικές εκπτώσεις από τη μεταφορική μας εταιρεία.

Για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μιας μετακόμισης ή μεταφοράς στην Κατερίνη και στις γύρω περιοχές και μάλιστα με το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα σε καλές τιμές επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

Περιοχές με μεταφορές - μετακομίσεις στο Νομό Πιερίας

Εξυπηρετούμε άμεσα και οικονομικά κάθε πόλη και χωριό του Νομού Πιερίας: Κατερίνη, Λιτόχωρο, Αιγίνιο, Λεπτοκαρυά, Κορινός, Καλλιθέα Πιερίας, Κολινδρός, Περίσταση, Καρίτσα, Σβορώνος, Βροντού, Μακρύγιαλος, Κονταριώτισσα, Νέα Έφεσος, Λόφος, Άγιος Σπυρίδωνας, Κίτρος, Ρητίνη, Δίον, Παραλία, Ανδρομάχη, Σφενδάμι, Παλαιό Κεραμίδι, Κάτω Μηλιά, Σκοτίνα, Νέος Παντελεήμονας, Γανόχωρα, Νέοι Πόροι, Μεθώνη, Σεβαστή, Αλώνια, Άγιος Δημήτριος Πιερίας, Κάτω Άγιος Ιωάννης, Μοσχοπόταμος, Ελατοχώρι, Καταχάς, Τρίλοφος, Μοσχοχώρι, Έλαφος κ.α.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα προσπαθούμε να πραγματοποιούμε οποιαδήποτε μεταφορά, αποθήκευση και μετακόμιση σε καθένα από τους Δήμους του Νομού Πιερίας: Δήμος Δίου - Ολύμπου (με τις Δημοτικές Ενότητες Ανατολικού Ολύμπου, Δίου και Λιτοχώρου), Δήμος Κατερίνης (με τις Δημοτικές Ενότητες Ελαφίνας, Κατερίνης, Κορινού, Παραλίας, Πέτρας και Πιερίων), και Δήμος Πύδνας-Κολινδού (με Δημοτικές ενότητες Αιγίνιου, Κολινδρού, Μεθώνης και Πύδνας).

Σε όλες τις τοποθεσίες της Πιερίας παρέχουμε ασφαλή μεταφορά είτε πρόκειται για μετακόμιση οικοσκευών ή άλλων αντικειμένων είτε πρόκειται για μεταφορική σε διάφορα αγαθά και άλλα προϊόντα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ειδικό δρομολόγιο μεταφορικής από Αθήνα - Κατερίνη σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή!