Οι μετακομίσεις στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή είναι πλέον μια εύκολη και γρήγορη υπόθεση με τη μέγιστη ασφάλεια. Η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για οποιαδήποτε μετακόμιση ή μεταφορά θέλετε να πραγματοποιήσετε στην Πάτρα και στις κοντινές περιοχές της όπως το Ρίο, το Αίγιο, τη Ναύπακτο, τα Καλάβρυτα. Χάρη στην μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας μας και την τεχνογνωσία πάνω σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις μεταφορές και τις μετακομίσεις, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει οτιδήποτε επιθυμεί με τους καλύτερους και πιο έμπιστους συνεργάτες. Οι προνομιακές τιμές και προσφορές μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας συνθέτουν το πιο κατάλληλο προφίλ που πρέπει να διαθέτει μια μεταφορική εταιρεία.

Η κάθε μετακόμιση και μεταφορά μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα και φθηνά σε όποια τοποθεσία της Πάτρας και των γύρω περιοχών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να έχετε ανάγκη στην εκάστοτε μετακόμιση. Οι συνεργάτες και το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να οργανώσουν με επαγγελματισμό και σωστή διαχείρηση την μετακόμισή σας με στόχο να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας χωρίς καμία απώλεια ή ζημία. Γι’ αυτό και η εταιρεία μας παρέχει το ειδικό πιστοποιητικό που εγγυάται την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας.

Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε στο Δήμο Πατρέων. Από την ασφαλή απεγκατάσταση όλων των ηλεκτρικών συσκευών, την αποθήκευση και τη συσκευασία των πραγμάτων σας και των επίπλων σας, μέχρι και τη μεταφορά τους και την τοποθέτησή τους σε νέο χώρο. Επίσης μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή μεταφορά και ειδική συσκευασία για εύθραυστα αντικείμενα όπως αντίκες ή μουσικά όργανα και έργα τέχνης ή τη μεταφορά ειδικών αντικειμένων όπως το πιάνο. Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα για να εξασφαλίσει τη σωστή μεταφορά όλων των εύθραυστων, και μη, αντικειμένων. Οι υπηρεσίες τη μετακόμισης μπορούν να προσφερθούν μεμονωμένες ή συνδυαστικά σε ένα πακέτο μετακόμισης.

Για μετακόμιση είτε προς στρατιωτικούς σε νέες Στρατιωτικές Βάσεις (Άραξος, Ανδραβίδα κ.α.), είτε προς δασκάλους στα νέα δημοτικά σχολεία, είτε προς καθηγητές σε νέα Γυμνάσια, Λύκεια, σχολές είτε προς τους φοιτητές και σπουδαστές στα Πανεπιστήμια & Σχολές των Πατρών παρέχουμε προσφορές υπηρεσίες με χαμηλό κόστος.

Η κάθε υπηρεσία πραγματοποιείται με ειδικά μέσα μεταφοράς και μετακόμισης όπως φορτηγά κλειστού τύπου, ανυψωτικά μηχανήματα και γερανοφόρα για κάθε περιοχή της Πάτρας και όλου του νομού Αχαΐας.

Επίσης εκτός από τη μετακόμιση και τη μεταφορά η εταιρεία μας παρέχει και τη δυνατότητα αποθήκευσης των αντικειμένων σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που προστατεύονται από συστήματα ασφαλείας και πυρασφάλειας. Επίσης ο χώρος αποθήκευσης των αντικειμένων σας συνδέεται με συστήματα εντοπισμού.

Για κάθε οικονομική μετακόμιση και μεταφορά στην Πάτρα και στις γύρω περιοχές ζητήστε μια προσφορά από την εταιρεία μας. Οι τιμές είναι οι καλύτερες της αγοράς ενώ διαθέτουμε ειδικό τιμοκατάλογο για ανέργους και φοιτητές.