Η μεταφορική εταιρεία METAKOMISEIS INFO αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά ή μετακόμιση στο Γέρακα Αττικής με απόλυτη ασφάλεια και με χαμηλό κόστος. Η ευκολία, οι οικονομικές τιμές, ο επαγγελματισμός και η πολυετής πείρα της μεταφορικής εταιρείας METAKOMISEIS INFO είναι οι πιο βασικοί παράγοντες για να επιλέξετε τη συγκεκριμένη εταιρεία για τη δική σας μεταφορά ή μετακόμιση στο Γέρακα.

Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να διεκπεραιώσει όλη τη διαδικασία της μεταφοράς και της μετακόμισης με μεγάλη ευκολία και χωρίς καμία απώλεια ή ζημιά. Γι’ αυτό άλλωστε παρέχουμε ανεπιφύλακτα και την ειδική εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας με γραπτό πιστοποιητικό.

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι όσες είναι αναγκαίες για την ολοκλήρωση μιας μεταφοράς ή μετακόμισης. Η ασφαλής απεγκατάσταση και ειδική συσκευασία με κατάλληλο αμπαλάζ καθώς και η μετακίνηση- μεταφορά όλων των αντικειμένων σας είναι η ειδικότητά μας. Επίσης αναλαμβάνουμε με ασφάλεια και τη μετακόμιση ειδικών και σπάνιων αντικειμένων, όπως μεταφορά πιάνου.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι ο κατάλληλος και ο απαραίτητος για να ολοκληρωθεί σωστά η όποια μεταφορά ή μετακόμιση στο Γέρακα. Ειδικά κλειστά φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανοφόρα, αποθηκευτικά οχήματα είναι όλα στη διάθεσή σας με πολύ χαμηλή μίσθωση.

Επιπλέον διαθέτουμε ειδικούς χώρους αποθήκευσης για τα αντικείμενά σας, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, με σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης για εύκολο εντοπισμό, ειδική φύλαξη από εταιρεία security και προστασία από τη φωτιά.

Όλες οι υπηρεσίες με τον εξοπλισμό παρέχονται από τη μεταφορική εταιρεία METAKOMISEIS INFO σε πολύ οικονομικές τιμές καθώς μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Επιπλέον η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει εκπτώσεις σε άνεργους και φοιτητές.

Για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μιας μετακόμισης ή μεταφοράς στην περιοχή του Γέρακα απαιτείται επαγγελματισμό και σύγχρονα μέσα εξοπλισμού σε πολύ οικονομικές τιμές. Παράγοντες που η μεταφορική εταιρεία παρέχει σε όλους τους πελάτες.