Σε όλες τις περιοχές της Αθήνας αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά και μετακόμιση, γρήγορα και με ασφάλεια. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυάται την απεγκατάσταση οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων, τη σωστή συσκευασία – αμπαλάζ αλλά και την επανεγκατάσταση και την επανασυναρμολόγησή τους.

Για όλες τις μετακομίσεις και μεταφορές στην Αθήνα υπογράφεται ειδικά συμβόλαια που εγγυώνται την ασφάλεια των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρεται. Η εγγύηση που σας παρέχουμε στις μετακομίσεις είναι απόρροια των άριστων μεταφορικών μηχανημάτων που διαθέτουμε. Η METAKOMISEIS INFO είναι μια τις λιγοστές μεταφορικές εταιρίες στην Ελλάδα που αναλαμβάνει οποιαδήποτε μεταφορά αφού διαθέτει ένα μεγάλο στόλο οχημάτων μεταφοράς, μετακομίσεων και αποθήκευσης.

Τα οχήματα μας στην Αθήνα είναι κατάλληλα και για ειδικές μεταφορές αφού υπάρχει η δυνατότητα χρήσης φορτηγών κλειστού τύπου, γερανοφόρων οχημάτων (παπαγαλάκι), επικαθήμενων οχημάτων, ενώ σε περιπτώσεις μεταφοράς μεγάλων αντικειμένων υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης ανυψωτικών μηχανημάτων είτε για να ανεβάσουμε είτε για να κατεβάσουμε αντικείμενα, εταιρικό εξοπλισμό, μουσικά όργανα κ.α.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μέσα μεταφοράς και αποθήκευσης στην Αθήνα για έργα τέχνης και εύθραυστα αντικείμενα. Επιστρατεύουμε ξύλινα κιβώτια που αντέχουν ακόμα και σε ισχυρούς κραδασμούς και χτυπήματα. Στην διάρκεια μιας μετακόμισης ή μεταφοράς, πρώτο μας μέλημα είναι η ασφάλεια του φορτίου. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μια ειδική μεταφορά χρησιμοποιούμε πρωτόγνωρες μεθόδους για τα ελληνικά δεδομένα. Επιλέγουμε τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά αποθήκευσης για την μεταφορά εταιρικού εξοπλισμού, έργων τέχνης επίπλων αλλά και ρούχων ενώ για ειδικές μεταφορές χρησιμοποιούμε ανυψωτικά μηχανήματα.

Ξύλινα κιβώτια, χάρτινες ντουλάπες, ειδικές μεμβράνες κ.α. χρησιμοποιούνται στις μεταφορές και στις μετακομίσεις που πραγματοποιούμε στην Αθήνα. Σε κάθε μας δραστηριότητα παρέχεται γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας.

Μετά την συσκευασία – αμπαλάζ υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των αντικειμένων σας σε ειδικές αποθήκες που εγγυώνται την ασφάλεια των πραγμάτων που θέλετε να αποθηκεύσετε, είτε αυτά είναι εμπορεύματα, είτε έπιπλα, έργα τέχνης, οικοσκευές, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.

Η χρήση των τελευταίας τεχνολογίας μεταφορικών οχημάτων και ανυψωτικών μηχανημάτων και το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο πακετάρισμα και την συσκευασία – αμπαλάζ σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές μας, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές και μετακομίσεις στην Αθήνα.