Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους μετακόμιση στην περιοχή της Φιλοθέης προσφέροντας ταχύτητα, ασφάλεια και χαμηλό κόστος. Η εμπειρία που έχουμε στις μεταφορές αντικειμένων, επίπλων, μηχανημάτων και άλλων μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για να καλύψουμε κάθε ανάγκη που έχετε στον τομέα των μετακομίσεων.

Με προσωπικό που ξέρει τη δουλειά του ερχόμαστε στο χώρο σας στη Φιλοθέη και αμπαλάρουμε όλα τα αντικείμενα ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια στον τελικό τους προορισμό. Εκεί που δεν υπάρχει ασανσέρ ή το διαμέρισμα βρίσκεται σε όροφο ή όταν τα αντικείμενα είναι ογκώδη και η μεταφορά τους είναι δύσκολη διαθέτουμε τηλεσκοπικούς γερανούς και ανυψωτικά μηχανήματα τα οποία κάνουν τη μετακόμιση παιχνίδι. Εύκολα και γρήγορα η οικοσκευή σας μεταφέρεται στο φορτηγό μας και από εκεί στον καινούριο χώρο.

Μετακομίσεις Φιλοθέη - Τιμές

Με πολύ χαμηλές τιμές και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σε ολόκληρη την περιοχή της Φιλοθέης. Μεταφέρουμε τα πράγματά σας από το σπίτι, το διαμέρισμα, το κατάστημα και κάθε άλλο χώρο στο σημείο που θα μας υποδείξετε οικονομικά. Για να εκτιμήσουμε το συνολικό κόστος της μετακόμισης κλείνουμε ένα ραντεβού και κάνουμε μια εκτίμηση της τελικής τιμής. Στη συνέχεια το συνεργείο μας έρχεται και πακετάρει όλα σας τα πράγματα όπως ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, έργα τέχνης, ρούχα, κουζινικά, καναπέ και ότι άλλο χρειαστεί στη Φιλοθέη. Χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευασίες για τη μεταφορά των αντικειμένων σας με ασφάλεια όπως καινούριες κούτες, αεροπλάστ, χαρτί οντουλέ και άλλα. Τέλος όταν φτάσουμε στον προορισμό ξεπακετάρουμε όλα τα πράγματα και τα τοποθετούμε στις θέσεις που θέλετε και όλα αυτά πολύ φτηνά. Επίσης διαθέτουμε προσφορές σε τιμές έκπληξη για ανέργους και φοιτητές.

Στη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε περιλαμβάνεται και η μεταφορά δεμάτων σε ολόκληρη τη Φιλοθέη σε οικονομικές τιμές με επαγγελματισμό και συνέπεια. Ο στόλος των ιδιόκτητων φορτηγών μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει την κάθε σας ανάγκη.

Για όσους κατοίκους της Φιλοθέης θέλουν να αποθηκεύσουν τα πράγματά, πχ λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη, διαθέτουμε τον κατάλληλο χώρο για να τα φυλάξουμε. Όλα σας τα αντικείμενα τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις ώστε να μπορέσουμε να τα βρούμε μόλις τα αναζητήσετε γρήγορα χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα μηχανοργάνωσης που διαθέτουμε. Ο χώρος μας είναι φυλασσόμενος και διαθέτει πυρασφάλεια.

Για κάθε μετακόμισή σας στη Φιλοθέη οι Metakomiseis.info διαθέτουν ότι είναι απαραίτητο. Με προσιτές τιμές καλύπτουμε κάθε ανάγκη που μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της μετακόμισης και το προσωπικό μας πάντα γεμάτο ευγένεια και προθυμία λύνει κάθε σας απορία.