Σε όλη την επικράτεια του δήμου Ιλίου η METAKOMISEIS INFO προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης με ειδικές μεταφορές, αμπαλάζ – συσκευασία, αποθηκεύσεις και πακετάρισμα με γραπτή εγγύηση ασφάλειας. Ο μεγάλος στόλος μεταφορικών οχημάτων που έχουμε στη διάθεση μας μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε μετακόμιση και ειδική μεταφορά σε κάθε γειτονιά του Ίλιον.

Για κάθε μεταφορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε, το συνεργείο μας είναι πάντα κοντά σας έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μεριμνήσετε για το παραμικρό. Από το αμπαλάζ – πακετάρισμα μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτηση ηλεκτρικών συσκευών και οικοσκευών η εταιρία μας καλύπτει κάθε ανάγκη που προκύπτει. Οι ειδικές μεταφορές στο Ίλιον, όπως και όλες μας οι εργασίες μετακόμισης συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση ασφάλειας.

Η εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα μίσθωσης των εγκαταστάσεων της για την αποθήκευση οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης κ.α. Οι αποθήκες μας φυλάσσονται από εταιρία security 24ώρες το 24ώρο, διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας και το κόστος μίσθωσης είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Στο Ίλιον υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης των κατάλληλων οχημάτων μεταφοράς από την εταιρίας μας όπως επικαθήμενα οχήματα, φορτηγά κλειστού τύπου, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανοφόρα και οχήματα αποθήκευσης κλαρκ. Για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας στις ειδικές μεταφορές ή σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ασανσέρ προκρίνεται η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων και γερανοφόρων.

Το αμπαλάζ– συσκευασία πριν τη μετακόμιση στο Ίλιον πραγματοποιείται από το συνεργείο μας. Η αποθήκευση, η αποσυναρμολόγηση οικοσκευών και η απεγκατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών και η επανατοποθέτησή τους πραγματοποιείται εξολοκλήρου από το συνεργείο μας με πολύ μικρό κόστος.

Σε ειδικές μεταφορές και μετακομίσεις στο Ίλιον (μουσικά όργανα, αγάλματα και άλλα έργα τέχνης) χρησιμοποιούμε για το αμπαλάζ και τη συσκευασία ειδικά υλικά που αντέχουν σε κραδασμούς και αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των αντικειμένων σας. Εξάλλου η εταιρία μας προσφέρει σε κάθε της μετακόμιση γραπτή εγγύηση ασφάλειας.

Η METAKOMISEIS INFO προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος για όλες τις μετακομίσεις αλλά και τις ειδικές μεταφορές. Οι χαμηλές τιμές της μίσθωσης των ανυψωτικών μηχανημάτων και των οχημάτων μεταφοράς, του αμπαλάζ – συσκευασίας, του πακεταρίσματος και της αποθήκευσης σε συνδυασμό με τις άψογες και ασφαλείς μεταφορές μας έχουν φέρει στη κορυφή των προτιμήσεών σας.