Ασφαλής μεταφορά πιάνου από σπίτι


Οι μεταφορές και οι μετακομίσεις για να πραγματοποιούνται με επιτυχία και με ασφάλεια πρέπει να γίνονται από ειδικούς ειδικά όταν χρειάζεται να γίνει η μεταφορά κάποιου ειδικού αντικειμένου όπως η μεταφορά πιάνου. Η μεταφορά πιάνου είναι μαι ειδική διαδικασία που δε θα πρέπει να υλοποιείται από εσάς τους ίδιους καθώς μπορεί αν μην είναι επιτυχημένη και ασφαλής.

Αυτό συμβαίνει γιατί το πιάνο είναι ένα ακριβό και βαρύ μουσικό όργανο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας κατά τη μεταφορά. Ο επαγγελματισμός και η εξειδίκευση είναι απαραίτητα κατά τη μεταφορά πιάνου γι΄αυτό και πρέπει να στρέφεστε σε επαγγελματίες. Το πιάνο είναι αρκετά βαρύ και σίγουρα δεν υπάρχει το περιθώριο να γίνουν πειράματα από μη επαγγελματίες γιατί έχει μεγάλη αξία και η ζημιά ή οποιαδήποτε φθορά δε διορθώνεται εύκολα. Το βάρος του μπορεί να περισσότερο ακόμα και από 200 κιλά πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο εύκολο στη μετακίνηση και στη μεταφορά ΄πως ε΄να ψυγείο ή ένας καναπές όπως νομίζουν πολλοί. Οπότε για τέτοιου είδους αντικείμενα που ε΄ναι ιδιαίτερα και ευαίσθητα η μεταφορά και η διαδικασία μετακίνησης δεν μπορεί να γίνεται από ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες και που δεν έχουν ξανασχοληθεί ποτέ πριν με αυτό.

Η μεταφορά πιάνου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν το πιάνο είναι παλιό ή έχει ουρά καθώς εκεί τα περιθώρια στενεύουν για τους μη επαγγελματίες. Και σίγουρα δε θέλατε να υποστεί το υπέροχο αυτό μουσικό όργανο κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά.

Γι’ αυτό πριν αποφασίσετε να μετακινήσετε εσείς το [πιάνο σας σκεφτείτε σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα. Έπειτα καλό θα ήταν να αναλογιστείτε τις πιθανές ζημιές και την υπευθυνότητα που πρέπει να πάρετε. Μια πολύ καλή κίνηση είναι να πάρετε προσφορές από μια πιανομεταφορική και μεταφορική εταιρεία και να εκφράσετε τις ανάγκες σας ώστε να σας τις καλύψουν έμπειροι επαγγελματίες του είδους.

Επίσης να θυμάστε ότι η μεταφορική εταιρεία διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα για να υλοποιήσει αυτή τη δύσκολη μεταφορά κι επίσης χορηγεί το ειδικό πιστοποιητικό ασφαλείας για τη μεταφορά πιάνου ώστε να είστε σίγουροι για την επιτυχία της μεταφοράς. Η σωστή συσκευασία, το κατάλληλο αμπαλάζ, τα ειδικ’ά φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα και η εμπειρία είναι οι κύριοι λόγοι για να επιλέξετε μια μεταφορική για τη μεταφορά του πιάνου σας.

Ζητήστε σήμερα κιόλας μια προσφορά από τη μεταφορική εταιρεία και επωφεληθείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες; τρων πελατών και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε πολύ οικονομικές τιμές έχει κρατήσει το κόστος της μεταφοράς πιάνου σε πολύ καλό επίπεδο ώστε να ευχαριστηθεί ο κάθε πελάτης τη συνεργασία του με τη μεταφορική εταιρεία.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί μεταφορές πιάνου και μετακομίσεις σε διάφορες περιοχής της Ελλάδας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Καβάλα, Λάρισα, Χαλκίδα, Ναύπλιο, Βόλο, Τρίκαλα, Κόρινθο, Πειραιά κ.α.