Η οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση σε κάθε περιοχή του Νομού Αττικής γίνεται τώρα μια ευχάριστη υπόθεση εάν ανατεθεί στη μεταφορική μας εταιρεία και στο έμπειρο προσωπικό μας. Ειδικά εάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε μια μετακόμιση ή μεταφορά στην περιοχή της Ραφήνας όπου μάλιστα διαθέτει και το λιμάνι για να καλύψει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε το συνεργείο μας! Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει με μεγάλη ασφάλεια επαγγελματισμό και καλές τιμές κάθε υπηρεσία μετακόμισης στη Ραφήνα, στο Ντράφι, στο Πικέρμι και στο λιμάνι της Ραφήνας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας μας που την κάνουν να ξεχωρίζει και να δημιουργεί πολύ καλές σχέσεις με κάθε πελάτη είναι σίγουρα η πολυετής πείρα, η μέθοδος, η τεχνογνωσία, τα σύγχρονα μηχανήματα, η ευγένεια του προσωπικού και η επιδεξιότητα της. Όλα αυτά υπόσχονται την διεκπεραίωση μιας πετυχημένης μετακόμισης. Το εκπαιδευμένο προσωπικό -ανά πάσα στιγμή- μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη και απαίτηση στην περιοχή της Ραφήνας άμεσα και φθηνά!

Σχετικά με τις υπηρεσίες μετακομίσεων που παρέχουμε η εταιρεία μας εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα, στον πιο σύντομο χρόνο και φυσικά στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Οι υπηρεσίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την απεγκατάσταση και τη συσκευασία με ειδικά υλικά όπου χρειάζεται όλων των συσκευών ή των αντικειμένων σας καθώς και την ασφαλή μεταφορά τους σε όποιο χώρο θέλετε ενώ επίσης περιλαμβάνουν και την τοποθέτηση όλων των αντικειμένων σας στο νέο χώρο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να πραγματοποιηθεί η αποθήκευση των πακεταρισμένων και συσκευασμένων αντικειμένων, επίπλων και συσκευών σε ειδικούς χώρους που φυλάσσονται από security, διαθέτουν πυρασφάλεια και σύστημα εντοπισμού. Αυτοί οι χώροι αποθήκευσης μισθώνονται πολύ φθηνά και γι όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο.

Σε κάθε υπηρεσία μετακόμισης στο Δήμο Ραφήνας η εταιρεία μεταφορών διαθέτει σε κάθε πελάτη ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει την ασφάλεια των αντικειμένων. Έτσι ο κάθε πελάτης παραμένει ήσυχος και σίγουρος ότι η μετακόμιση - μεταφορά θα γίνει χωρίς ζημιές και με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Τα μέσα που χρησιμοποιούνται σε κάθε υπηρεσία είναι σύγχρονα και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μιας μετακόμισης. Τέτοια είναι τα ανυψωτικά μηχανήματα για ανυψώσει παντός τύπου, οι γερανοί και τα γερανοφόρα και φορτηγά όλων των τύπων. Επιπλέον η εταιρεία μας μπορεί να διαχειριστεί κάθε μετακόμιση ανεξαρτήτου δυσκολίας όπως είναι η μεταφορά ενός πιάνου ή κάποιου άλλου ογκώδους αντικειμένου. Γενικά σε όλες τις μεταφορές και μετακομίσεις δεν υπάρχει πιθανότητα ζημιάς ή απώλειας οποιουδήποτε αντικειμένου και όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται αξιόπιστα στο λιμάνι και στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας (Πικέρμι, Ντράφι, Νέος Βουτζάς, Καλλιτεχνούπολη, Αμπελάκια κ.α.).

Η εταιρεία μεταφορών μας θέλει να είναι κοντά στον πελάτη και να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό και κάθε υπηρεσία προσφέρεται σε μικρό κόστος αλλά και στην καλύτερη ποιότητα. Επιπλέον εκτός από τις καλύτερες και χαμηλότερες τιμές της αγοράς η εταιρεία μας έχει ειδικές προσφορές και οικονομικά πακέτα όπως επίσης και ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές και ανέργους. Εάν λοιπόν ετοιμάζεστε για μια μετακόμιση ή μεταφορά ρωτήστε τους ανθρώπους μας για τις προσφορές και τις προνομιακές τιμές για την περιοχή της Ραφήνας!