Η μετακόμιση σας τώρα στην περιοχή της Βούλας μπορεί να γίνει εύκολα και οικονομικά με απόλυτη ασφάλεια χάρη στην τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την πολυετή εμπειρία της εταιρείας METAKOMISEIS INFO. Ο εξοπλισμός και το καλά εκπαιδευμένο συνεργείο της εταιρείας μας είναι τώρα κοντά σας για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες που επιθυμείτε και να πραγματοποιήσετε την μετακόμιση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας σε όποιο χώρο κι αν βρίσκεται στη Βούλα Αττικής.

Η μεταφορική εταιρεία έχει την δυνατότητα να προσφέρει τη μοναδική παροχή ασφάλειας με γραπτή εγγύηση. Το πιστοποιητικό ατό χορηγείται σε κάθε μετακόμιση ή μεταφορά για να χτισθεί η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της κάθε μετακόμισης χωρίς απώλειες και με απόλυτη ασφάλεια για τα αντικείμενα.

Η μετακόμιση γίνεται με ειδικά οχήματα μεταφοράς και συνεργείο που καταφθάνει στο χώρο σας στη Βούλα για να να ξεκινήσει τη διαδικασία της όποιας μεταφοράς ή μετακόμισης. Συγκεκριμένα το συνεργείο μας αναλαμβάνει ολοκληρωτικά την μετακόμισή σας από τον έναν χώρο στον άλλο έγκαιρα και γρήγορα. Από την ασφαλή απεγκατάσταση και συσκευασία των συσκευών και των λοιπών αντικειμένων μέχρι και τη μεταφορά τους στον άλλον χώρο, οι άνθρωποι της μεταφορικής εταιρείας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον παρέχουμε τη δυνατότητα της ασφαλούς μεταφοράς ειδικών αντικειμένων όπως εύθραυστων έργων τέχνης ή μουσικών οργάνων με ειδικό αμπαλάζ και κατάλληλες συσκευασίες.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από τη μεταφορική μας εταιρεία κατά τη μετακόμιση και τη μεταφορά στην περιοχή της Βούλας είναι ειδικά φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανοφόρα και αποθηκευτικά οχήματα.

Επίσης η μεταφορική εταιρεία σας παρέχει αποθηκευτικούς χώρους στη Βούλα για την ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σας για όσο διάστημα επιθυμείτε σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι ασφαλής χάρη στη φύλαξη από την εταιρεία security και την πυρασφάλεια που διαθέτουμε ενώ με τα ειδικά συστήματα μπορείτε να εντοπίσετε με πολύ μεγάλη ευκολία τη θέση των πραγμάτων σας.

Η METAKOMISEIS INFO προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία της σε πολύ οικονομικές τιμές για όλους στην Άνω Βούλα και στην Κάτω Βούλα. Ειδικά για ανέργους και φοιτητές η μεταφορική εταιρεία παρέχει προνομιακές εκπτώσεις και οικονομικές προσφορές σε συνδυασμό πάντοτε με τον επαγγελματισμό και την ασφάλεια.